Brilliant Personal Development

Corporate Health – Vállalati egészségfejlesztés

Personal Analysis & Development – Személyiségelemzés és fejlesztés

Az értékes, szakképzett munkaerőért folytatott kiélezett versenyben a vállalatok világszerte egyre többet tesznek a szervezeti fejlesztésért, valamint a munkavállalóik mentális és fizikai jólétéért. A Brilliant Water Kft. – több éves németországi és svájci tapasztalattal – a munkahelyi fluktuáció és hiányzások csökkentésében, az elköteleződés és motiváció növelésében nyújt hatékony, mérhető segítséget a vállalatoknak.

Eddig az ember magával a természettel küzdött, mostantól a saját természetével kell megküzdenie.” – (Gábor Dénes – Nobel díjas kutató)

Régóta foglalkoztatja a kutatókat az emberi lélek működése. Az IQ-hoz képest az EQ – az érzelmi intelligencia – nagyon sokáig háttérbe szorult, ma viszont már igazolt tény, hogy az ember érzelemvezérelt, a döntéseinket legalább 70%-ban érzelmi, és mindössze 30%-ban racionális alapon hozzuk.

Köszönhetően a legfejlettebb technológia kínálta mérési eljárásoknak, és az ezáltal létrejött speciális adatoknak, olyan információkat kaphatunk az ember viselkedéséről, pozitív és negatív tulajdonságairól, érzelmi, gondolati, kapcsolati problémáiról, amelyre korábban nem nyílt lehetőség.

A pszichés folyamatok mérése a hagyományos módszerekkel fokozottan idő- és költségigényes, továbbá részben mindig szubjektív. A Brilliant személyiségelemzés a munka világában a teljesítményt, a motivációt, a kreativitást, a pszichés és fizikai terheléseket, valamint ezek összefüggéseit vizsgálja, egyedülálló módszerrel, költség- és idő-hatékonyan. Alkalmazása megoldást nyújt számos személyzeti problémára, mérhető hatékonyságnövelést érve el egyéni és szervezeti szinten.

A Brilliant Water két területen kínál egyedi szolgáltatásokat vállalatok részére:

  1. Személyiségelemzés és fejlesztés
  2. Egészségfejlesztés

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information